Scanpack går mot fullbokat

Scanpack 2018
I dagsläget – två år innan dörrarna öppnas till Scanpack är 75 procent av ytan bokad. Det är en bekräftelse på att utställarna var väldigt nöjda med förra Scanpack och är angelägna om att få en plats 2018.

Nästa Scanpack innehåller en mängd nyheter. Förutom huvudattraktionen – 500 utställare kommer bland annat Scanpack Academy, Scanpack Scholarship, Premium & Creative Packaging och en Superbrand-scen att lanseras. Snart kommer också tidernas branschfest att presenteras. ”The Packaging Party” dit både utställare och besökare har möjlighet att köpa biljetter. Det blir en fantastisk kväll med alla härliga branschvänner!

Allt detta kommer inom kort att presenteras närmare på Scanpacks nya hemsida som lanseras i höst.

De som inte har anmält sitt företag till Scanpack 2018 och vill vara med, bör inte vänta. Det finns fortfarande fina placeringar kvar men de kommer att gå åt snabbt. Kontakta mässteamet som gärna hjälper till.

Publicerat av: 

Dela artikeln

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin


Interpack bjuder upp till het debatt

Utställarna duggar tätt på den stora förpackningsmässan i Düsseldorf. Mässan utmanar i år med en konferens som bjuder in till heta och kontroversiella diskussionsämnen. Målet är att nå en samsyn och lösa miljö- och hållbarhetsutmaningar som förpackningsindustrin står inför.

Publicerat av: 

Affärsmodell för effektiv produktion

Att införa affärsmodeller där tryckaren endast betalar för tjänster som denne använder blir allt vanligare. Enligt Heidelberg betalar kunderna bara för antalet tryckta ark och får en drös med nyttotjänster på köpet med deras prenumerationsavtal.
– Heidelberg Subscription fokuserar på integration av alla processer i ett tryckeri, poängterar Hans-Jürgen Fink.

Publicerat av: 

Packbridge belyser digitala trender

Packbridge bjuder in till en eftermiddag där temat är digitalisering och utveckling inom logistik, e-handel och förpackningsdesign. Marie Malmberg Lavsen, vd för Packbridge:
– Digitalisering påverkar hela vårt samhälle och det kan vara relevant att fundera över: Vad kommer inte vara digitaliserat inom förpackningsindustrin om 10 år?

Publicerat av: