14 förpackningar till skojätte

Hanna Nyman, Amanda Larsson och Christian Kaplan har utvecklat denna förpackningslösning.

En skoförpackning med design av Felicia Hedström och Fanny Hellström.

Klassen Förpackningsdesigner YH17 på yrkeshögskolan Brobygrafiska har jobbat med ett projekt under sex veckor där de studerande har tagit fram 14 skoförpackningar till kläd- och skotillverkaren Adidas. Hur detta designuppdrag ska förvaltas av det globala sportvarumärket är ännu hemligt, men alla förpackningslösningarna visas här.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Digitaltryckt wellpapp i fokus på Fespa

Fler än 700 utställare är på plats under årets Fespamässa som pågår 15-18 maj i Berlin. Mässan är det ledande eventet inom utskrifter i storformat och en sektion lägger fokus på digitaltryckt wellpapp såsom förpackningar och displayapplikationer.

Publicerat av: