Tetra Pak kryddar material med effekter

Tetra Pak satsar på personalisering genom att lansera bland annat holografiska och metalliska effekter till företagets serie med vätskekartongmaterial.

Charles Brand vill ge utökade möjligheter för personaliserade produkter till kunderna.

Tetra Pak satsar på nya blickfångare till serien Artistry – vätskekartonger som kan användas till merparten av företagets förpackningslösningar och befintliga maskinlinjer. De nya effekterna är Tetra Pak Reflect, som omfattar holografiska effekter på förpackningar. För metalliska effekter på kartongmaterialet finns numera Tetra Pak Metallized. För den som vill ha en mer naturlig look finns Tetra Pak Craft, som ger förpackningen ett utseende av kartong och träfiber. Den fjärde i raden av effekter – Tetra Pak Sculpt –  ger vätskekartongmaterialet en präglad ytstruktur.

Effekterna kommer att finnas tillgängliga för företagets kunder över hela världen, enligt ett pressmeddelande. Charles Brand, vd för produktledning och kommersiell verksamhet på Tetra Pak:

– I en värld där nästan allt handlar om personalisering vill vi ge våra kunder något unikt och hjälpa deras varumärken att överrösta konkurrenterna och nå ut till konsumenterna.

Metalliska och holografiska effekter, en naturlig kartong och träfiber look samt en taktil ytstruktur ingår i Tetra Paks serie Artistry.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


De laddar med valprodukter och bobiner

Ett valår innebär affärer för Tre Well som utvecklar produkter till kommunernas vallokaler. Nu hoppas de även stort på att exportföretag ser värdet av deras lättviktsbobiner i papper.

– Specialmått och känsliga produkter med höga värden kännetecknar oss, säger Tre Wells ägare Kathryn Arnborg.

Publicerat av: 

Världspremiär på årets roadshow

Snart drar årets Sign, Print & Pack Roadshow igång med besök i sex städer. Antalis presenterar en världsnyhet, Oki berättar om möjligheterna med sitt växande Graphic Arts segment, Hexis visar nya material för car wrapping och Master Office visar lösningar för att underlätta etikettproduktion.

Publicerat av: 

Mark Andy förvärvar mångårig partner

Mark Andy, totalleverantör för etikett- och förpackningsindustrin, förvärvar Presstek. Presstek är mest känd som en global leverantör av DI-teknik (Direct Imaging), där offsetplåtar exponeras direkt i tryckpressen. Presstek levererar även CTP-lösningar.

Publicerat av: