Mark Andy förvärvar mångårig partner

Mark Andy, totalleverantör för etikett- och förpackningsindustrin, förvärvar Presstek. Presstek är mest känd som en global leverantör av DI-teknik (Direct Imaging), där offsetplåtarna exponeras direkt i tryckpressen. Presstek levererar även CTP-lösningar.

Presstek har genom åren haft ett starkt partnerskap med Mark Andy Print Products (MAPP) som hanterar distributionen av Pressteks DI- och CTP-produkter i Nordamerika. Integreringen av Pressteks försäljnings- och serviceteam kommer ge många fördelar för Pressteks befintliga kunder, bland annat bättre täckning på marknaden, ett omfattande reservdelslager, resurser för förbättrad service, enklare fakturering och snabbare svarstider, sägs det i ett uttalande.

Pressteks Zahara affärsområde med vattenfria tryckplåtar ingår inte i försäljningen och kommer att rekonstrueras i ett nytt företagsnamn, Verico Technology, som ska ledas av Pressteks tidigare vd Yuval Dubois.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


De laddar med valprodukter och bobiner

Ett valår innebär affärer för Tre Well som utvecklar produkter till kommunernas vallokaler. Nu hoppas de även stort på att exportföretag ser värdet av deras lättviktsbobiner i papper.

– Specialmått och känsliga produkter med höga värden kännetecknar oss, säger Tre Wells ägare Kathryn Arnborg.

Publicerat av: 

Världspremiär på årets roadshow

Snart drar årets Sign, Print & Pack Roadshow igång med besök i sex städer. Antalis presenterar en världsnyhet, Oki berättar om möjligheterna med sitt växande Graphic Arts segment, Hexis visar nya material för car wrapping och Master Office visar lösningar för att underlätta etikettproduktion.

Publicerat av: 

Mark Andy förvärvar mångårig partner

Mark Andy, totalleverantör för etikett- och förpackningsindustrin, förvärvar Presstek. Presstek är mest känd som en global leverantör av DI-teknik (Direct Imaging), där offsetplåtar exponeras direkt i tryckpressen. Presstek levererar även CTP-lösningar.

Publicerat av: