Smarta plåster ger 50 nyanställningar

Günther Dieroff, försäljnings- och marknadschef på Beneli.

Beneli planerar 50 nyanställningar och treskift i produktionen för att klara sina leveranser av smarta plåster för hjärtövervakning.

Som Pack Sweden tidigare berättat så kammade etikettföretaget Beneli hem två stora ordrar i slutet av förra året. Nu meddelar företaget att de kommer att behöva anställa minst 50 personer till anläggningen i Helsingborg för att klara möta leveranserna avseende ordern som handlar om intelligenta plåster för hjärtövervakning, skriver HD-Sydsvenskans nyhetssajt 8till5. Beställaren är en amerikansk kund inom e-hälsa och ordern är värd 30 miljoner kronor.

Beneli kommer så småningom utöka produktionen från tvåskift till treskift.

Beneli kommer framöver att utöka produktionen från tvåskift till treskift.

– I full drift kommer vi att behöva nyanställa 50 personer till produktionen i Helsingborg, säger Günther Dieroff, försäljnings- och marknadschef på Beneli till 8till5.

Beneli har några tuffa år bakom sig. Omsättningen i senaste årsredovisningen uppgick till 95 miljoner kronor. Resultatet efter skatt hamnade på rött – minus fem miljoner kronor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


De laddar med valprodukter och bobiner

Ett valår innebär affärer för Tre Well som utvecklar produkter till kommunernas vallokaler. Nu hoppas de även stort på att exportföretag ser värdet av deras lättviktsbobiner i papper.

– Specialmått och känsliga produkter med höga värden kännetecknar oss, säger Tre Wells ägare Kathryn Arnborg.

Publicerat av: 

Världspremiär på årets roadshow

Snart drar årets Sign, Print & Pack Roadshow igång med besök i sex städer. Antalis presenterar en världsnyhet, Oki berättar om möjligheterna med sitt växande Graphic Arts segment, Hexis visar nya material för car wrapping och Master Office visar lösningar för att underlätta etikettproduktion.

Publicerat av: 

Mark Andy förvärvar mångårig partner

Mark Andy, totalleverantör för etikett- och förpackningsindustrin, förvärvar Presstek. Presstek är mest känd som en global leverantör av DI-teknik (Direct Imaging), där offsetplåtar exponeras direkt i tryckpressen. Presstek levererar även CTP-lösningar.

Publicerat av: