Utmanar offensivt med prisgaranti

Axel Hagen på ITO Pallpack utlovar bästa pris på sträckfilmsmaskiner.

Pallpack utlovar att de har de bästa priserna på sina sträckfilmsmaskiner. Nu går de på offensiven på den svenska marknaden.

– Om en kund hittar en motsvarande maskin billigare någon annanstans så betalar PallPack mellanskillnaden, säger Axel Hagen på företaget.

Axel Hagen på Pallpack säger att anledningen till att de går på offensiven med sitt löfte är att de är relativt nytt företag på den svenska marknaden, och att de självklart vill se till att tömma sitt lager med maskiner. Skandinavisk sträckfilmsproducent har de dock varit sedan 1974.

– Den svenska marknaden är tuff. Det finns många aktörer och det är benhård konkurrens, säger han och jämför med Norge där de säljer betydligt bättre – runt 50-60 maskiner om året.

Axel Hagen förtydligar att de erbjuder mervärde vid försäljning av sträckfilmsmaskinerna:

– Vi erbjuder ett stenbra pris, service och leverans.

I nuläget gäller prisgarantin på tre av deras modeller, erbjudandet kan dock framöver komma att gälla fler maskiner i företagets portfölj.

PallPack 3000A är en sträckfilmsmaskin med mekanisk försträckning och automatisk höjdavläsning som passar tunga volymer och olika typer av gods. Bästsäljaren PallPack 3000B har en hög automatiseringsgrad, automatisk höjdavläsning och som kräver minimalt behov av en operatör för att säkra emballering av alla typer av gods och pallar.

 

 

 

PallPack 3000 Robo är en mobil modell som tar sig till otillgängliga platser och förenklar emballering.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *