Bobst kunder prisade för flexotryck

Dominique Ravot, försäljnings- och marknadschef för Bobst Lyon och Didier Guenu, grundare av Graphilabel.

Bobst kunder samt företagets tekniska partner Graphilabel tilldelades under Flexostars Awards ett flertal priser. Mycket tack vare den senaste THQ Flexocloudtekniken för vikt kartong, som lanserades förra året. 

Galan ägde rum i Saint-Malo den 14 december 2017 för att hylla de bästa verken inom flexoutskrifter.

Bobst THQ Flexocloud lanserades 2017 och har bidragit till det höga antalet priser.

Bobst tog hem fyra av sex flexostjärnor i de olika kategorierna som berörde tryck på vikt kartong. Två kategorier som företagets kunder vann både guld och brons i var eftertryck på obestruken kartong och förtryck på bestruken kartong.

Bobst THQ FlexoCloud teknik, framtagen av Graphilabel under 2017, är en av anledningarna till det resultatet. Tekniken är enligt Bobst anpassad för högkvalitativa tryck på vikt kartong.

Publicerat av: 

Dela artikeln

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Digitaltryckt wellpapp i fokus på Fespa

Fler än 700 utställare är på plats under årets Fespamässa som pågår 15-18 maj i Berlin. Mässan är det ledande eventet inom utskrifter i storformat och en sektion lägger fokus på digitaltryckt wellpapp såsom förpackningar och displayapplikationer.

Publicerat av: 

Forskargrupp stärker kartongen – nu letar de samarbetspartners

Bakteriell nanocellulosa kan bli styrkehöjare i kartong, textilier och plast. Det visar redan försök som gjorts på Umeå universitet.

– Dagens sätt att framställa bakteriell nanocellulosa är dyrt på grund av att metoden är ineffektiv och att tillväxtmediet är dyrt, säger Björn Alriksson.

Publicerat av: