Thomas Körmendi tar över chefsrollen

Thomas Körmendi efterträder Niels Petter Wright på vd- och koncernchefsposten i Elopak.

Thomas Körmendi blir ny vd för norska Elopak och påbörjar sin tjänst 1 april.

För närvarande är Thomas Körmendi vd på norska företaget Kezzler AS som arbetar med digitalisering av förpackningar. Innan dess har han bland annat 20 års erfarenhet inom Tetra Pak på olika internationella positioner, bland annat chef för norra Europa vilket innefattade att leda 1200 anställda på produktionsanläggningar i fyra länder.

Från 1 april kommer Thomas Körmendi ta över vd-rollen på Elopak och han blir även koncernchef för Elopakgruppen. Elopak tillverkar pappersbaserade förpackningslösningar till mat- och dryckesindustrin. John Giverholt, styrelseordförande i Elopak, säger att han ser fram emot samarbetet med Körmendi för att vidareutveckla och stärka Elopak:

– Med rekryteringen av Thomas Körmendi har vi säkrat en internationell profil med solid kunskap om branschen för att realisera Elopak-gruppens strategiska ambitioner, säger John Giverholt.

Thomas Körmendi kommer att vara baserad på Elopaks koncernhuvudkontor i Skøyen, Oslo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


De laddar med valprodukter och bobiner

Ett valår innebär affärer för Tre Well som utvecklar produkter till kommunernas vallokaler. Nu hoppas de även stort på att exportföretag ser värdet av deras lättviktsbobiner i papper.

– Specialmått och känsliga produkter med höga värden kännetecknar oss, säger Tre Wells ägare Kathryn Arnborg.

Publicerat av: 

Världspremiär på årets roadshow

Snart drar årets Sign, Print & Pack Roadshow igång med besök i sex städer. Antalis presenterar en världsnyhet, Oki berättar om möjligheterna med sitt växande Graphic Arts segment, Hexis visar nya material för car wrapping och Master Office visar lösningar för att underlätta etikettproduktion.

Publicerat av: 

Mark Andy förvärvar mångårig partner

Mark Andy, totalleverantör för etikett- och förpackningsindustrin, förvärvar Presstek. Presstek är mest känd som en global leverantör av DI-teknik (Direct Imaging), där offsetplåtar exponeras direkt i tryckpressen. Presstek levererar även CTP-lösningar.

Publicerat av: