Thomas Körmendi tar över chefsrollen

Thomas Körmendi efterträder Niels Petter Wright på vd- och koncernchefsposten i Elopak.

Thomas Körmendi blir ny vd för norska Elopak och påbörjar sin tjänst 1 april.

För närvarande är Thomas Körmendi vd på norska företaget Kezzler AS som arbetar med digitalisering av förpackningar. Innan dess har han bland annat 20 års erfarenhet inom Tetra Pak på olika internationella positioner, bland annat chef för norra Europa vilket innefattade att leda 1200 anställda på produktionsanläggningar i fyra länder.

Från 1 april kommer Thomas Körmendi ta över vd-rollen på Elopak och han blir även koncernchef för Elopakgruppen. Elopak tillverkar pappersbaserade förpackningslösningar till mat- och dryckesindustrin. John Giverholt, styrelseordförande i Elopak, säger att han ser fram emot samarbetet med Körmendi för att vidareutveckla och stärka Elopak:

– Med rekryteringen av Thomas Körmendi har vi säkrat en internationell profil med solid kunskap om branschen för att realisera Elopak-gruppens strategiska ambitioner, säger John Giverholt.

Thomas Körmendi kommer att vara baserad på Elopaks koncernhuvudkontor i Skøyen, Oslo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Ikeas plan – ska satsa på etiketter med tryckt elektronik

Vem kan komma på den bästa lösningen inom områdena digital kommunikation och elektroniska etiketter? Det vill Ikea ta reda på, dels för att göra sina produkter smartare, dels då de har börjat se tryckt elektronik som ett sätt att göra besparingar.

Publicerat av: