Använder kraften i metalltryck

Coca cola-flaskor av aluminium där företaget Ardagh står för trycket.

Coca cola tog hjälp av metallförpackningsföretaget Ardagh för att ta fram en ny aluminiumflaska till en begränsad serie med Star Wars-motiv. Karaktärerna i senaste filmen pryder flaskorna.

Bildporträtten på de sex olika huvudkaraktärerna i den nya Star Wars-filmen, The last jedi, är applicerade på aluminiumflaskorna med hjälp av Ardaghs prisbelönta tryckteknik på metall, som ger högkvalitativa och högupplösta grafiska effekter. Tillverkningen skedde i Ardaghs franska fabrik i Beaurepaire. Flaskorna som rymmer 25 centiliter släpptes ut i handeln i Storbritannien, Frankrike, Belgien, Nederländerna och Luxemburg under december månad lagom till filmpremiären. Marc Bettinger, försäljningsdirektör på Ardagh för affärsområdet aluminiumförpackningar, gläds åt samarbetet med Coca cola.

– Det är en ära för oss att vara associerade med en av de mest ikoniska filmfranschiserna, och att få producera en iögonfallande aluminiumflaska i begränsad upplaga för Coca cola.

Publicerat av: 

Dela artikeln

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Ikeas plan – ska satsa på etiketter med tryckt elektronik

Vem kan komma på den bästa lösningen inom områdena digital kommunikation och elektroniska etiketter? Det vill Ikea ta reda på, dels för att göra sina produkter smartare, dels då de har börjat se tryckt elektronik som ett sätt att göra besparingar.

Publicerat av: