Använder kraften i metalltryck

Coca cola-flaskor av aluminium där företaget Ardagh står för trycket.

Coca cola tog hjälp av metallförpackningsföretaget Ardagh för att ta fram en ny aluminiumflaska till en begränsad serie med Star Wars-motiv. Karaktärerna i senaste filmen pryder flaskorna.

Bildporträtten på de sex olika huvudkaraktärerna i den nya Star Wars-filmen, The last jedi, är applicerade på aluminiumflaskorna med hjälp av Ardaghs prisbelönta tryckteknik på metall, som ger högkvalitativa och högupplösta grafiska effekter. Tillverkningen skedde i Ardaghs franska fabrik i Beaurepaire. Flaskorna som rymmer 25 centiliter släpptes ut i handeln i Storbritannien, Frankrike, Belgien, Nederländerna och Luxemburg under december månad lagom till filmpremiären. Marc Bettinger, försäljningsdirektör på Ardagh för affärsområdet aluminiumförpackningar, gläds åt samarbetet med Coca cola.

– Det är en ära för oss att vara associerade med en av de mest ikoniska filmfranschiserna, och att få producera en iögonfallande aluminiumflaska i begränsad upplaga för Coca cola.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


De laddar med valprodukter och bobiner

Ett valår innebär affärer för Tre Well som utvecklar produkter till kommunernas vallokaler. Nu hoppas de även stort på att exportföretag ser värdet av deras lättviktsbobiner i papper.

– Specialmått och känsliga produkter med höga värden kännetecknar oss, säger Tre Wells ägare Kathryn Arnborg.

Publicerat av: 

Världspremiär på årets roadshow

Snart drar årets Sign, Print & Pack Roadshow igång med besök i sex städer. Antalis presenterar en världsnyhet, Oki berättar om möjligheterna med sitt växande Graphic Arts segment, Hexis visar nya material för car wrapping och Master Office visar lösningar för att underlätta etikettproduktion.

Publicerat av: 

Mark Andy förvärvar mångårig partner

Mark Andy, totalleverantör för etikett- och förpackningsindustrin, förvärvar Presstek. Presstek är mest känd som en global leverantör av DI-teknik (Direct Imaging), där offsetplåtar exponeras direkt i tryckpressen. Presstek levererar även CTP-lösningar.

Publicerat av: