Fiffig krympfolierad vodkaflaska

Den sleeve-försedda flaskan till vänster är Absoluts senaste specialutgåva.

Absolut fortsätter på spåret med att locka med konsumenterna med fodral på vodkaflaskorna. I samarbete med CCL Labels har de tagit fram en specialutgåva med en krympfolie i metalliskt blått och silver.

Den första varianten av Absolut Uncover-kampanjen bestod av den ikoniska vodkaflaskan omsluten av ett tygfodral. Nu fortsätter vodkaproducenten med etikettföretaget CCL Labels hjälp. Denna gång har de tagit fram en heltäckande sleeve-försedd variant i gnistrande metalliskt blått och silver som sitter tätt kring flaskan.

Vid en första anblick kan man tro att det är en heltäckande folie som sitter fast och omsluter flaskan. Men snart blir man varse vid öppningen, att det med ett antal perforeringar visar sig att folien inte sitter fast på flaskan, utan mer fungerar som flaskans fodral. Konsumenten får en unik öppningsritual, enligt CCL Labels. Till de tre olika flaskstorlekarna användes en högkrympande PET-film där vardera flaska fick en rad unikt utformade perforeringar.

2 kommentarer till “Fiffig krympfolierad vodkaflaska”
 1. Carina Holmquist skriver:

  NY JULKLAPP?

 2. Lars skriver:

  Hej Lars!
  Absolut Vodka är ett stort etikettkonto. Vem är ansvarig för det?
  Mvh
  Mats

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


De laddar med valprodukter och bobiner

Ett valår innebär affärer för Tre Well som utvecklar produkter till kommunernas vallokaler. Nu hoppas de även stort på att exportföretag ser värdet av deras lättviktsbobiner i papper.

– Specialmått och känsliga produkter med höga värden kännetecknar oss, säger Tre Wells ägare Kathryn Arnborg.

Publicerat av: 

Världspremiär på årets roadshow

Snart drar årets Sign, Print & Pack Roadshow igång med besök i sex städer. Antalis presenterar en världsnyhet, Oki berättar om möjligheterna med sitt växande Graphic Arts segment, Hexis visar nya material för car wrapping och Master Office visar lösningar för att underlätta etikettproduktion.

Publicerat av: 

Mark Andy förvärvar mångårig partner

Mark Andy, totalleverantör för etikett- och förpackningsindustrin, förvärvar Presstek. Presstek är mest känd som en global leverantör av DI-teknik (Direct Imaging), där offsetplåtar exponeras direkt i tryckpressen. Presstek levererar även CTP-lösningar.

Publicerat av: