Papyrus Supplies byter namn

Papyrus Supplies som nu byter namn vid årsskiftet är en ledande nordisk grossist av förpackningslösningar, hygienartiklar och städprodukter.

Vid årsskiftet byter Papyrus Supplies AB namn till Procurator Sverige AB. Bakgrunden till namnbytet är OptiGroups förvärv av Procurator AB i februari 2017.

Verksamheten i Procurator AB fortskrider under oförändrat namn.
– Till en början kommer Procurators verksamhet att drivas i två olika juridiska enheter med bas i Mölndal respektive Malmö, säger Zdenko Topolovec, vd för de båda Procurator-bolagen och tillägger att de redan nu har ett utbrett samarbete mellan de tre affärsområdena där de delar produktkunskap och samarbetar på kundsidan.

– Via Procurator får vi tillgång till arbetskläder och personlig skyddsutrustning. Det är ett mycket intressant komplement till vårt breda sortiment av förpackningslösningar, säger Ole Trommler, affärsområdeschef Industrial Packaging Solutions.

Papyrus Supplies är en ledande nordisk grossist av förpackningslösningar, hygienartiklar och städprodukter.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Digitaltryckt wellpapp i fokus på Fespa

Fler än 700 utställare är på plats under årets Fespamässa som pågår 15-18 maj i Berlin. Mässan är det ledande eventet inom utskrifter i storformat och en sektion lägger fokus på digitaltryckt wellpapp såsom förpackningar och displayapplikationer.

Publicerat av: 

Forskargrupp stärker kartongen – nu letar de samarbetspartners

Bakteriell nanocellulosa kan bli styrkehöjare i kartong, textilier och plast. Det visar redan försök som gjorts på Umeå universitet.

– Dagens sätt att framställa bakteriell nanocellulosa är dyrt på grund av att metoden är ineffektiv och att tillväxtmediet är dyrt, säger Björn Alriksson.

Publicerat av: