Papyrus Supplies byter namn

Papyrus Supplies som nu byter namn vid årsskiftet är en ledande nordisk grossist av förpackningslösningar, hygienartiklar och städprodukter.

Vid årsskiftet byter Papyrus Supplies AB namn till Procurator Sverige AB. Bakgrunden till namnbytet är OptiGroups förvärv av Procurator AB i februari 2017.

Verksamheten i Procurator AB fortskrider under oförändrat namn.
– Till en början kommer Procurators verksamhet att drivas i två olika juridiska enheter med bas i Mölndal respektive Malmö, säger Zdenko Topolovec, vd för de båda Procurator-bolagen och tillägger att de redan nu har ett utbrett samarbete mellan de tre affärsområdena där de delar produktkunskap och samarbetar på kundsidan.

– Via Procurator får vi tillgång till arbetskläder och personlig skyddsutrustning. Det är ett mycket intressant komplement till vårt breda sortiment av förpackningslösningar, säger Ole Trommler, affärsområdeschef Industrial Packaging Solutions.

Papyrus Supplies är en ledande nordisk grossist av förpackningslösningar, hygienartiklar och städprodukter.

 

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Ikeas plan – ska satsa på etiketter med tryckt elektronik

Vem kan komma på den bästa lösningen inom områdena digital kommunikation och elektroniska etiketter? Det vill Ikea ta reda på, dels för att göra sina produkter smartare, dels då de har börjat se tryckt elektronik som ett sätt att göra besparingar.

Publicerat av: