Siegwerk förvärvar holländskt bolag

Siegwerk förvärvar holländska Van sons liquids för att bredda sitt affärsområde inom vattenbaserade tryckfärger.

Van Son Liquids tillverkar vattenbaserade tryckfärger anpassade för flexo- och gravyrtryck. Siegwerks förvärv av Van Son Liquids, som nu får namnet Siegwerk Hilversum, omfattar såväl produkter som tillverkningsutrustning och allt tekniskt kunnande i bolaget med sitt huvudkontor i Hilversum. Produktnamnet AquaBase + kommer att finnas kvar. Siegwerk meddelar att förvärvet kommer leda till att de får  en bredare expertis och en utökad produktportfölj inom bland annat förpackningstryck.

 

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Ikeas plan – ska satsa på etiketter med tryckt elektronik

Vem kan komma på den bästa lösningen inom områdena digital kommunikation och elektroniska etiketter? Det vill Ikea ta reda på, dels för att göra sina produkter smartare, dels då de har börjat se tryckt elektronik som ett sätt att göra besparingar.

Publicerat av: